Notenkrakerstocht 2022

Notenkrakerstocht 2022

 

DE TOCHT VAN 20 MAART 2022 GAAT NIET DOOR

 

De routes wachten al sinds maart 2020 op wandelaars en op 19 september is het eindelijk zo ver! Op deze dag kunt u weer een van de mooie wandelroutes lopen die wij voor u hebben uitgezocht. Uiteraard hebben we de nodige aanpassingen moeten doen, ten opzichte van andere jaren, om te zorgen dat dit allemaal veilige gaat verlopen. Degene die zich online hebben inschreven hebben inmiddels al instructies per mail ontvangen. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Dan kunt u dat alsnog doen tussen 08.00 en 12.00 in de keulsteeg. Hier zijn alleen contacte betalingen mogelijk.

 

Online verkoop

U kunt ter plekke ingeschrijven zolang de voorraad strekt.

De algemene voorwaarden kunt u downloaden door op de volgende link te klikken: Off_0721_voorwaarden_wandeltocht

Het uitgiftepunt

Elke route komt 1 of meerdere keren langs het IVN-gebouw, waar u rustig binnen plaats kan nemen en tot rust kan komen. We willen we u graag voorzien van een warm kopje chocomel, een verfrissend flesje water, een broodje of stukje vlaai. Ook hiermee steunt ook met deze aankopen de vereniging. Het punt zal open zijn van 09.00-16.00. Door de maatregelen zal er helaas minder zitplaatsen beschikbaar zijn en het aantal personen dat tegelijkertijd naar binnen mag gelimiteerd worden.

Over het IVN Spau-Beek kan je meer lezen op hun website: www.ivnspaubeek.nl

De wandelroutes

Al onze routes beginnen Neerbeek en het IVN gebouw met in de buurtliggende bossen en dorpen. Elk jaar zoeken we nieuwe paden op om een nieuwe route vorm te geven. De 6 KM route heeft dit jaar ook een klein speurtocht element om het ook voor kleine kinderen leuk te maken. Deze start, in tegenstelling tot de andere routes, is voor de 6KM het IVN gebouw. De andere routes van 12, 18 en 21KM starten vanaf 8.00 in de keulsteeg.

Parkeren

Voor het startpunt de Keulsteeg (Keulsteeg 43, 6191 HR Beek) kunt u parkeren bij

  • De Haamen (6191 EM Beek)
  • Carpool Neerbeek A76 (6191 EE Geleen)

  • Straten van Neerbeek

Voor het start- en rustpunt IVN Spau-Beek (Moorheide 1, 6174 RZ Sweikhuizen) kunt u parkeren bij

  • Arriva station Spaubeek (Op Het Veldje 44, 6176 BL Spaubeek)

 

Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek