Rommelmarkt

Rommelmarkt

Na een aantal jaren van afwezigheid, organiseert Muziekkorps St. Callistus dit jaar wederom de rommelmarkt in het Gemeenschapshuis, Callistusplein 9 in Neerbeek. Dit zal plaatsvinden op zondag 30 oktober a.s. van 10:00-16:00 uur.

 

Voor een lekker kopje koffie, thee of iets fris wordt gezorgd, en dit in combinatie met een heerlijk stukje vlaai, maakt het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze rommelmarkt met gratis toegang. We hebben een uitgebreid aanbod aan 2e hands spullen (boeken, lampen, elektro, kleding, porselein, antiek, meubelen, huishoudelijke spullen, glaswerk, speelgoed). De totale opbrengst komt ten goede aan het muziekkorps, een wordt besteedt aan de jeugd- en volwassenenopleiding, instrumentarium en uniformen.

 

Heeft u thuis nog enkele spullen staan waar u van af wilt? Dan kunt u deze aan ons doneren. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om te kijken of we de spullen kunnen gebruiken. Alle spullen die we niet kunnen verkopen worden aan een goed doel gegeven of gerecycled.

 


Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek