Notekrakerstocht 2020

Notekrakerstocht 2020

I.V.M COVID-19 GAAT DEZE ACTIVITEIT OP 29 MAART  NIET DOOR. Er wordt nog besproken of deze activiteit later wordt ingehaald.

De wandelgroep heeft in middels weer vier gloednieuwe routes bedacht van 6, 12, 18 en 24 kilometer. De kortste route is speciaal voor mensen die niet veel wandelen of gezinnen met kinderen die de mooie natuur in de omgeving eens willen ontdekken. U loopt dan van het startpunt, café de Keulsteeg (Neerbeek), naar het rustpunt, IVN gebouw Spau-Beek en wordt vervolgens met een busje teruggebracht naar het startpunt. Alle routes komen minimaal een keer uit bij het rustpunt, waar u kunt genieten van soep, een broodje, stukje vlaai of wat te drinken. Ook kunt u meer informatie over de omgeving of de natuur vragen bij vrijwilligers van IVN Spau-Beek.

U kunt zich op 29 maart vanaf 07.30 inschrijven in café de keulsteeg. Inschrijven voor 18 en 24 kilometer kan tot 12.00 inschrijven en 6 en 12 kilometer tot 14.00. Kosten zijn slechts 4 euro (of 3 euro voor leden van de wandelbonden)*. Voor deze prijs krijgt u een unieke route, die volledig door vrijwilligers wordt mogelijk gemaakt. De route is volledig gepeild en in de weken voorafgaand aan de tocht getest.

Deze wandeltocht is dus ideaal voor de echte wandelaar, maar ook voor gezinnen die dit niet vaak doen. Ondekt onze mooie omgeving en verbeter uw fysieke én mentale gezondheid! De organisatie hoopt u op 29 maart in café de keulsteeg (Keulsteeg 43, 6191 HR Beek) te zien. Voor deze prijs ontvang je een unieke wandeling, die volledig door vrijwilligers mogelijk is gemaakt.

*Bij deze prijs krijgt u ook nog een kleine verassing
Deze pagina zal geüpdate worden als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek