Muzikale activiteiten in de gemeente

Muzikale activiteiten in de gemeente

Muziekkorps St. Callistus

Nu de vereniging weer op volle kracht functioneert, werkt onze vereniging hard om ons dorp weer te bedienen van muziek. Denk hierbij aan de communie, processie en optredens bij verzorgingshuizen in de omgeving. Daarnaast werken we ook nog aan een kleine verrassing op 15 juli. Hierover volgt snel meer informatie.

Fanfare St. Antonius

Het galaconcert “Mix of Music” was gepland, alles was geregeld voor 14 maart 2020 toen twee dagen vooraf, donderdag 12 maart 2020 het kabinet besloot om alle evenementen met meer dan 100 bezoekers per direct te verbieden i.v.m. corona. Uiteindelijk heeft het ruim twee jaar geduurd om een nieuwe datum te prikken. Met trots mogen we aankondigen dat het galaconcert “Mix of Music” gehouden wordt op zaterdag 18 juni a.s. om 19.30 in het Asta Theater in Beek.  Wij zijn er dan ook trots op dat we dit concert samen gaan uitvoeren met de muzikale inbreng van Pascal Pittie, Daphne Ramakers en Kelly Meijer.

Harmonie St. Caecilia

Dit jaar viert Koninklijke Harmonie St. Caecilia haar 170 jarig bestaan. Dit doet zij o.a. met een jubileumconcert op zaterdag 2 juli om 20.00u en zondag 3 juli om 15.00u in de Asta te Beek.
Het thema van dit concert is Last Night of the proms. Het concert is afgeleid van een concertenreeks die jaarlijks in de Royal Albert Hall in London wordt opgevoerd. Het kent een aantal vaste onderdelen zoals de beroemde nummers Land of Hope and Glory, You’ll never walk alone en We will meet again. De Harmonie die ondersteund wordt door het Beekse dameskoor Cosi Cantare en enkele leden van de Coriovallum Pipeband. Maar dit is nog niet alles: ook u kunt uit volle borst meezingen om de sfeer van A Last Night of the Proms volledig te beleven. U zult muziek horen van o.a. Ed Sheeran, Queen en natuurlijk diverse huisnummers van The Proms.

Kaarten à €7,50 voor dit unieke evenement kunt u kopen bij:
– de Readshop, Markt 63, Beek
– Schoenherstellerij Hoedemakers, Markt 22, Beek
– Electro Lemmens, Burg. Janssenstraat 14a, Beek
– aan de kassa van het Asta theater op de dag van het concert.
Ook via ticketsale@harmonie-beek.nl kunt u uw entreekaarten bestellen.


Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek