Een vrolijke campagne

Een vrolijke campagne

Op goede vrijdag zijn we begonnen met een leuke campagne om vrolijk Pasen in te gaan! In de campagne zullen we de gezichten, gedachten en stuctuur van de vereniging laten zien via weetjes, plaatjes en factsheets. Op deze pagina zal alle informatie van de pagina worden verzameld en verder worden toegelicht. De informatie kan leuk zijn voor mensen die lid of vrijwilliger willen, oude bekenden, dorpsgenoten én totaal onbekenden.

We hebben een bestand gemaakt met de ALLE informatie over onze vereniging. Klik daarvoor op de volgende link: Introductiedocument. Al onze posts zijn met begleidende tekst hieronder te vinden

De campagne

De campagne begint met een poster in vrolijke paaskleueren alsof het een groot evenement wordt. Elke week zullen we een bepaald aspect van de vereniging uitlichten en zowel informatie hierover geven als korte weetjes en leuke plaatjes. We hopen dat hierdoor veel mensen het ook delen en onder de aandacht zal brengen. De informatie kan namelijk voor iedereen relevant zijn.

Informatie

Op maandag worden post online gezet met tekst en uitleg over de vereniging. Hieronder kan je alle factsheets terugvinden.

klik hier voor de Factsheet lidmaatschap

Klik hier voor de Factsheet Commissies

Klik hier voor de Factsheet opleiding

Klik hier voor ons stuk in de Nuutsbaeker mei

Factsheet Jaarplanning

_Factsheet samenwerking

Weetjes en foto’s

Op vrijdagen komen afbeeldingen en korte weetjes online.

De foto’s laten enkele bedankjes zien die onze vrijwilligers en/of leden krijgen

Er zijn enkele foto’s geplaatst om Leon en Magda Stassen te bedanken voor hun inzer bij onze vereniging.


Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek