Een vrolijke campagne

Een vrolijke campagne

Op goede vrijdag beginnen we met een leuke campagne om vrolijk Pasen in te gaan! In de campagne zullen we de gezichten, gedachten en stuctuur van de vereniging laten zien via weetjes en plaatjes. Op deze pagina zal alle informatie van de pagina worden verzameld en verder worden toegelicht. De informatie kan leuk zijn voor mensen die lid of vrijwilliger willen, oude bekenden, dorpsgenoten én totaal onbekenden.

We hebben een bestand gemaakt met de belangrijkste informatie over onze vereniging. Klik daarvoor op de volgende linkt: Introductie bestand. Al onze post zijn met begleidende tekst hieronder in chronologische volgorde te vinden

02-04-2021: Start campagne

De campagne begint met een poster in vrolijke paaskleueren alsof het een groot evenement wordt. Elke week zullen we een bepaald aspect van de vereniging uitlichten en zowel informatie hierover geven als korte weetjes en leuke plaatjes. We hopen dat hierdoor veel mensen het ook delen en onder de aandacht zal brengen. De informatie kan namelijk voor iedereen relevant zijn.

05-04-2021: Onze ALV

Recent heeft onze jaarvergadering gehad waarin het bestuur zich verantwoord over het voorgaande jaar. Dit zijn de highlights.

09-04-2021: Eerste weetje

SCN staat voor St. Callistus Neerbeek. Onze volledige naam is muziekkorps St. Callistus Neerbeek.


Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek