Donateursactie

Donateursactie

In onze vrije tijd zijn we bezig met het maken van muziek in het Neerbeekse en dat doen we met veel plezier. We voeren jaarlijks verschillende muzikale optredens uit in Neerbeek en zetten ons o.a. ook in op het gebied van muziekeducatie. Daarnaast verzorgen we ook andere evenementen zoals een rommelmarkt en een wandeltocht (Dit jaar op 7 april. Kijk op Facebook voor meer info!). Ook halen wij, met de doorzetters, elke maand uw oud papier op.  Onze vereniging heeft uw steun nodig om al deze activiteiten te kunnen blijven uitvoeren. We hopen dan ook op uw bijdrage aan onze culturele vereniging. Onze leden zullen hiervoor bij u aanbellen van 25 maart t/m 29 maart 2018. 

Komen we niet bij u langs de deur? Of wilt u liever digitaal geld over maken? Stuur dan een mailtje, dan voorzien wij u van de nodige informatie om een donatie te doen.

Muziek maken verbindt. Heeft u altijd al eens kennis willen maken met muziek óf zou u het muziek maken weer willen oppakken (ongeacht ervaring of leeftijd)? Neem dan contact met het secretariaat via info@sint-callistus.nl. Ook als u geld digitaal wilt doneren kunt u via dat adres contact met ons opnemen.


Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek