Deurmattenactie

Deurmattenactie

Vele activiteiten die normaal de clubkas spekken zoals de wandeltocht en de rommelmarkt, zijn dit jaar niet kunnen doorgaan. We zijn daarom blij om in oktober toch verschillende acties te kunnen organiseren, lees hier meer. De donateuractie en de clubsupport actie van de Rabobank vinden natuurlijk elk jaar plaats en niet direct iets voor terug. Natuurlijk maakt het wel mogelijk dat we optredens blijven uitvoeren en kindere muziekonderwijs geven. We wilde graag ook nog een andere actie doen dit jaar waarbij u wel iets terug krijgt. We hebben een actie gevonden, die u niet vaak zult zien en waarschijnlijk ook niet van ons verwacht had: Deurmatten.

De stevige kokosmatten (40 x 60) worden op bestelling gemaakt, gepersonaliseerd en thuisgebracht. Voor 25,00 euro heeft u dus een origineel december cadeau of gewoon een leuke verassing. De actie loopt in oktober waardoor u voor de decembermaand een mooi deurmat in huis hebt. Ideaal voor als er deze winter mensen over de vloer komen. En natuurlijk steunt u hier ook de vereniging nog eens mee.

Klik hier voor het online bestelformulier, u hoeft dan geen formulier op te sturen. Klik hier om het bestelformulier te downloaden. Wanneer u deze ingevuld heeft kunt u deze inleveren via:

  1. In de brievenbus op Beekertraat 19, Neerbeek
  2. In de brievenbus op Spaubeekerstaat 63, Neerbeek
  3. Info@sint-callistus.nl of mailen naar info@sint-callistus.nl.

Zodra we het formulier in goede orde hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging. Zodra ook betaling is ontvangen, beginnen we met het verwerken van uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben, kijk dan hieronder. U kunt ook altijd een appje sturen naar 0683500563 of een bericht via facebook sturen. Hopelijk heeft heel Neerbeek in december zo’n mat!

Veel gestelde vragen

Wat kan ik op de mat laten zetten? 

Er zijn 5 opties:

  • Familie + achternaam
  • Mr & Mrs + achternaam
  • Mr & Mr + achternaam
  • Mrs & Mrs + achternaam
  • Welkom + 2 voornamen

Wat als ik meerdere matten wil bestellen?

Er kan per formulier maar 1 mat besteld worden, dus vul dan meerdere forumlieren in.

Waneer wordt de mat geleverd?

De personalisatie kan natuurlijk enige tijd kosten. De maten worden zo snel mogelijk geleverd. De verwachte levertijd is 2 weken na bevestiging van betaling. U wordt hiervan op de hoogte gehouden

Welke betaalopties zijn er?

Nadat uw bestelling ontvangen is sturen wij u een bevestiging. In deze bevestiging kunt u een betaalverzoek/tikkie vinden of staan de gegevens die u moet gebruiken bij overschrijven van het geld. Contante betaling is helaas niet mogelijk.

Wordt de deurmat bezorgd?

Ja, de deurmat wordt GRATIS aan huis geleverd binnen een straat van 15KM. Daarbuiten wordt een afspraak met de klant gemaakt.

Wat als ik geen deurmat wil, maar wel de vereniging wil steunen?

Daar zijn voldoende mogelijkheden toe! Neem contact met ons op via eerder genoemde methoden en neem ook eens een kijke op Acties October.

Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek