Baek Alive

Baek Alive

Ja, ook wij zijn weer helemaal Baek Alive! Sinds 27 september is de zomervakantie voorbij en repeteren we, op een enkele vakantieganger na, weer op volle kracht. Op 5 september waren we zelfs weer voor het publiek te horen op de Oud Pastorie. We kijken uit naar een mooie nazomer, maar vooral weer veel muziek, concerten en activiteiten. Bovenal hopen we nieuwe leerlingen op te leiden, leden te werven, vrijwilligers te ontmoeten en donateurs te mogen bedanken. Want we doen het SAMEN!

En dat samen komt ook mooi terug in onderstaand filmpje. Voor onze vakantie heeft Lizanne Schreur bij ons beelden geschoten en interviews gehouden. De muzikanten weten het mooi onder woorden te brengen, zonder dat ze de vragen vooraf wisten! Wil je meer informatie, app gerust naar 0683500563 of komt vrijblijvend langs op de repetities. In overleg regelen we graag een proefles, introductiegesprek of je doet gewoon mee tijdens de repetities. We hebben een breed aanbod én lange proefperiode. Zo leer je de gezellige groep goed kennen!

Geen behoefte om mee te doen?  Dan ben je altijd welkom op onze Notenkrakerstocht, zien we je graag tijdens de garagesale of kan je ons met een donatie steunen.

 

 


Muziekkorps Sint Callistus Neerbeek